Vloerwerken Marnette uit Harelbeke:
de vakman voor uw renovaties

Heeft u interesse in onze diensten? Contacteer ons dan vandaag nog!

Contacteer ons

Een volledig vernieuwde badkamer of keuken met al het mogelijke moderne comfort

Bent u uw oude badkamer of keuken beu en wilt u ze laten renoveren? Doe het dan zonder zorgen met één partner die uw volledige renovatie plant, uitvoert en afwerkt. Doe een beroep op een vakman zoals Vloerwerken Marnette uit Harelbeke(Waregem, Kortrijk). Wij transformeren de ruimte tot een sprankelende parel vol comfort, sfeer en welzijn!

Vloerwerken Marnette (Harelbeke): een totaalrenovatie van uw badkamer

Wij staan in voor een totaalrenovatie van uw badkamer. Van A tot Z. En dat mag u gerust letterlijk nemen, want we nemen echt alles voor onze rekening: van de afbraakwerken van uw oude badkamer tot de allerlaatste afwerking. Dankzij Vloerwerken Marnette uit Harelbeke kunt u binnen de kortst mogelijke termijn van uw nieuwe badkamer genieten.

Het beste advies voor uw renovatie

Weet u niet welke tegels u moet gebruiken bij de renovatie van uw keuken ? Of welke  meubelen het meest geschikt zijn voor uw ruimte? Met meer dan 20 jaar ervaring in vloerwerken en badkamer- en keukenrenovaties, geeft Vloerwerken Marnette (Harelbeke, West-Vlaanderen) een antwoord op al uw vragen. Alles begint immers met vrijblijvend kwaliteitsadvies voor uw renovatieproject. Zo maakt u vanaf de start de juiste keuzes en bent u 100% tevreden met het resultaat.

Vloerwerken Marnette uit Harelbeke: kwaliteit en professionaliteit

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare vakman voor uw renovatie? Zoek dan niet verder en doe een beroep op Vloerwerken Marnette uit Harelbeke.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • totaalrenovaties van badkamers en keukens

  • maatwerk met oog voor het kleinste detail

  • de meest duurzame materialen

  • de beste prijs-kwaliteitsverhouding

  • professionaliteit

  • ...

Vloerwerken marnette logo

Wilt u uw oude badkamer of oude keuken renoveren?

Contacteer dan zo snel mogelijk Vloerwerken Marnette (Harelbeke, Kortrijk)!